Cokin P 188 Softspot

Код товару: 13521
Фото: Cokin P 188 Softspot

У наявності

Ціна: 668 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Квадратний фільтр Cokin P 188 Softspot, що розсіює, використовуються для зменшення контрасту освітлення, яке потрапляє на спалах, надає знімку розсіяність, знижує контраст білого кольору. Використовується фільтр для фотозйомок з кольоровою плівкою, а також цифровий фотоапарат в автоматичному режимі.
 
Фільтр цієї моделі рекомендується для зйомки портретів зі штучним освітленням.
 
Додаткові ефекти фільтра можна використовувати з іншими фільтрами Cokin серії P. Розмір фільтра 83 x 83 мм. Завдяки квадратній формі, у якій виконано фільтр, легко змінюється положення лінії переходу.
 
Кріпиться фільтр за допомогою універсального тримача на об'єктиви від 49 до 82 мм. через адаптерне кільце. Всі фільтри можуть використовуватися спільно один з одним для досягнення додаткових ефектів при художній зйомці.

Cokin P 188 Softspot - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Система фільтрів Cokin або інші фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto. З асортименту виберіть Система фільтрів Cokin З вигодами? Щоб легко підібрати Система фільтрів Cokin, за допомогою навігації. Введіть: Cokin і перед вами будуть Система фільтрів Cokin Cokin. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не сумніватися як товар. Всі фотототовари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Cokin. Виникли при підборі Cokin P 188 Softspot Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилання прийде в Нікополі якомога швидше.