Cokin 37-49 мм

Код товару: 13562
Фото: Cokin 37-49 мм

У наявності

Ціна: 210 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідне кільце для об'єктива дозволяє використовувати фільтр з діаметром, відмінним від об'єктива. Перехідне кільце встановлюється на об'єктив. Світлофільтр необхідно накрутити поверх кільця.
Сумісність: Перехідне кільце підходить для будь-яких об'єктивів. При виборі перехідного кільця слід брати до уваги потрібний діаметр.
 
 

Cokin 37-49 мм - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Перехідні кільця та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Виберіть із асортименту Перехідне кільце вигідно? Щоб правильно вибрати Перехідне кільце, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Cokin і Вам будуть запропоновані різні Перехідні кільця Cokin. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як товари можна бути впевненими. Вироби, які можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Cokin. З'явилися під час замовлення Cokin 37-49 мм Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Фототовари можна отримати в Одесі в необхідні терміни.