Cokin 49-58 мм

Код товару: 13566
Фото: Cokin 49-58 мм

У наявності

Ціна: 213 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідне кільце для об'єктива дозволяє використовувати фільтр з діаметром, відмінним від об'єктива. Перехідне кільце встановлюється на об'єктив. Світлофільтр необхідно накрутити поверх кільця.
 
Сумісність: Перехідне кільце підходить для будь-яких об'єктивів. При виборі перехідного кільця слід брати до уваги потрібний діаметр.

Cokin 49-58 мм - в електронному каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Перехідні кільця А також інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Перехідне кільце за ринковими розцінками? Щоб легко було підібрати Перехідне кільце, за допомогою фільтрів. Введіть: Cokin і Ви побачите список з Перехідні кільця Cokin. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не сумніватися як товар. Вироби, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Marumi. Якщо виникли під час підбору Cokin 49-58 мм Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Ужгород в потрібні терміни.