Cokin Переходное кольцо 52-55 мм

Код товару: 13567
Фото: Cokin Переходное кольцо 52-55 мм

Нема в наявності

Ціна: 141 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Переходное кольцо для объектива, позволяет использовать фильтр с диаметром, отличным от объектива. Переходное кольцо устанавливается на объектив. Светофильтр необходимо накрутить поверх кольца.

Совместимость: Переходное кольцо подходит для любых объективов. При выборе переходного кольца следует принимать во внимание необходимый диаметр.

Cokin Переходное кольцо 52-55 мм - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Перехідні кільця або інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Перехідне кільце на вигідних умовах. Щоб правильно підібрати Перехідне кільце, Скористайтеся навігацією. Введіть: Cokin і перед вами відкриються всі необхідні для вас Перехідні кільця Cokin. Як бачите, вибір максимально спрощений. Не варто сумніватися як товари. Вироби, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Cokin. Виникли при покупці Cokin Переходное кольцо 52-55 мм Запитайте наших професіоналів. Фототовари можна отримати в Нікополі в швидкі терміни.