Cokin Переходное кольцо 52-58 мм

Код товару: 13568
Фото: Cokin Переходное кольцо 52-58 мм

Нема в наявності

Ціна: 287 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Переходное кольцо для объектива, позволяет использовать фильтр с диаметром, отличным от объектива. Переходное кольцо устанавливается на объектив. Светофильтр необходимо накрутить поверх кольца.

Совместимость: Переходное кольцо подходит для любых объективов. При выборе переходного кольца следует принимать во внимание необходимый диаметр.

Cokin Переходное кольцо 52-58 мм - в інет-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Перехідні кільця фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Перехідне кільце за прийнятною ціною? Щоб швидко підібрати Перехідне кільце, за допомогою фільтрів. Введіть: Cokin і перед вами відкриються всі необхідні для вас Перехідні кільця Cokin. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фототовари з каталогу випускають відомі фірми, наприклад JYC. З'явилися при покупці Cokin Переходное кольцо 52-58 мм Запитайте наших менеджерів. Товари заберіть в Каменському найшвидше.