Cokin Перехідне кільце 62-67 мм

Код товару: 13573
Фото: Cokin Перехідне кільце 62-67 мм

У наявності

Ціна: 326 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідне кільце для об'єктива дозволяє використовувати фільтр з діаметром, відмінним від об'єктива. Перехідне кільце встановлюється на об'єктив. Світлофільтр необхідно накрутити поверх кільця.
 
Сумісність: Перехідне кільце підходить для будь-яких об'єктивів. При виборі перехідного кільця слід брати до уваги потрібний діаметр.

Cokin Перехідне кільце 62-67 мм - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Перехідні кільця та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Перехідне кільце за собівартістю. Щоб правильно підібрати Перехідне кільце, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Cokin і перед вами з'явиться все Перехідні кільця Cokin. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не перейматися якістю товарів. Вся фототехніка з нашого каталогу створені світовими виробниками, наприклад Chako. Виникли при замовленні Cokin Перехідне кільце 62-67 мм Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлення отримаєте Україні в потрібні терміни.