Cokin Перехідне кільце 62-67 мм

Код товару: 13573
Фото: Cokin Перехідне кільце 62-67 мм

У наявності

Ціна: 328 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідне кільце для об'єктива дозволяє використовувати фільтр з діаметром, відмінним від об'єктива. Перехідне кільце встановлюється на об'єктив. Світлофільтр необхідно накрутити поверх кільця.
 
Сумісність: Перехідне кільце підходить для будь-яких об'єктивів. При виборі перехідного кільця слід брати до уваги потрібний діаметр.

Cokin Перехідне кільце 62-67 мм - на надійному сайті abcphoto. Якщо потрібно купити Перехідні кільця або інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Перехідне кільце на кращих умовах. Щоб легко підібрати Перехідне кільце, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Cokin І Ви побачите перелік з Перехідні кільця Cokin. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені світовими виробниками, наприклад JYC. Виникли при виборі Cokin Перехідне кільце 62-67 мм Запитайте наших фахівців. Замовлення можна забрати в Києві в потрібні терміни.