Schneider B+W 55mm Clear MRC

Код товару: 13777
Фото: Schneider B+W 55mm Clear MRC

У наявності

Ціна: 1 742 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Професійний, суворо захисний фільтр з прозорого скла CLEAR 007 - нейтральний Protect , зроблений з оптично високоякісного скла з високоміцним багатошаровим покриттям, що просвітлює (MRC), він необхідний тільки для захисту передньої лінзи об'єктива.

Мульти захищене просвітлення із двох сторін. Зводить до мінімуму світлорозсіювання, пропускаючи 99,8% світла.

CLEAR 007 випускається тільки у виконанні MRC .

Оправлення з латуні з глибоким матовим чорнінням для запобігання відбиткам.

Весь цикл виробництва світлофільтрів B+W Schneider, включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach .

Schneider B+W 55mm Clear MRC - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Фільтри або інші елементи фотототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фільтр за бюджетною ціною? Щоб правильно вибрати Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите список з Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Tamron. Виникли при підборі Schneider B+W 55mm Clear MRC Питання можна прояснити у наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Каменському у мінімальні терміни.