Schneider B+W 62mm 81-B MRC

Код товару: 13938
Фото: Schneider B+W 62mm 81-B MRC

У наявності

Ціна: 1 724 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Слабо утеплює світлофільтр, з мульти просвітленням MRC , дія якого аналогічна Skylight KR 1.5, але з трохи більшим червонуватим відтінком. Зсув у теплу зону – 200.
 
Блокує ультрафіолетове випромінювання. Запобігає високому переважанню синього тону в тінях (викликаного освітленням неба), надаючи зображенню більш теплу кольорову гаму. Незамінний при зйомці на морі та горах, де блокування ультрафіолету захисними фільтрами UV недостатньо.
 
Особливо рекомендується під час зйомки зі спалахами.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів B+W Schneider, включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach .

 

 

Schneider B+W 62mm 81-B MRC - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Фільтр на кращих умовах. Щоб легко було підібрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фільтри Schneider B+W. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Hoya. Якщо з'явилися при виборі Schneider B+W 62mm 81-B MRC Запитайте нашого менеджера. Замовлення отримаєте Миколаєві у стислі строки.

Назва товару
Світлофільтр B+W Schneider 81-B MRC
Виробник
Б. В. Шнайдер
Тип фільтра
Коригуючий
Розмір
62 мм