Schneider B+W 55mm Circular - Pol

Код товару: 13837
Фото: Schneider B+W 55mm Circular - Pol

У наявності

Ціна: 3 040 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro S03 Circular-Pol

B+W F-Pro S03 Circular-Pol – професійний поляризаційний світлофільтр. Зменшує відображення та відблиски, відфільтровуючи світло, яке стало поляризованим через відбиття від неметалічних поверхонь, покращує контраст кольору та кольоронасиченість. Це один з найбільш поширених та необхідних фільтрів для кожного фотографа.

Ступінь поляризації залежить від кута сонця щодо горизонту. Найкращі умови поляризації під час використання під кутом 90° до сонця. Поляризація води, як і неба залежить від кута сонця. Під час зйомки води з поляризаційним фільтром стають помітними об'єкти під водою (посилення або ослаблення відображення на воді).

Оправа F-Pro виготовлена ​​з латуні та має зовнішнє різьблення для додаткових аксесуарів, таких як лінзи, кришки, бленди або інші світлофільтри.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.

Покриття: E
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
 

Schneider B+W 55mm Circular - Pol - в інет-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Фільтри та інші елементи фототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Фільтр з вигодами для бюджету Щоб не витрачати час на підбір Фільтр, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите список з Фільтри Schneider B+W. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Не варто сумніватися як товари. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Schneider B+W. Якщо з'явилися при купівлі Schneider B+W 55mm Circular - Pol Запитайте нашого менеджера. Транспортуємо продукцію в Олександрії якомога швидше.

 
Покриття: E
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь