Schneider B+W 62mm Circular - Pol

Код товару: 13839
Фото: Schneider B+W 62mm Circular - Pol

У наявності

Ціна: 3 287 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Поляризаційні фільтри B+W надають Вам можливість контролю над тим, скільки відбитого світла потрапить у Ваш об'єктив при вугіллі зйомки від 40 до 70 градусів від поверхні, що відбиває, до поляризаційного фільтра. Таким чином, Ви можете зменшувати, повністю усувати відблиски або навпаки посилювати поляризоване світло, обертаючи кільце поляризації на фільтрі. Цей ефект особливо помітний під час зйомки скляного посуду, рибок або дна під невеликим шаром води при яскравому сонячному освітленні, текстів або картин під склом або глянцевим захисним шаром лаку.
 
Сучасні високоефективні фільтри з циркулярною (круговою) поляризацією для всіх типів камер дозволяють використовувати камери та об'єктиви з автофокусом, E-TTL та D-TTL вимірами. Циркулярна (кругова) поляризація має той же пікторіальний ефект як і лінійна поляризація, але дозволяє використовувати сучасні автофокусні об'єктиви з передньою лінзою, що обертається і нерухомою.
 
Поляризаційні фільтри B+W дозволяють зменшити відблиски на поверхнях, що відбивають, таких як скло, пластикові та лаковані поверхні, і збільшити насиченість кольору. (Поляризаційні фільтри не усувають відблиски з металевих поверхонь).
 

Schneider B+W 62mm Circular - Pol - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри А також інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Фільтр за ринковими розцінками? Щоб правильно підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою. Введіть: Schneider B+W і перед вами з'явиться все Фільтри Schneider B+W. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вироби, які можна придбати у нас, випускають відомі фірми, наприклад Tamron. Якщо з'явилися при підборі Schneider B+W 62mm Circular - Pol Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товар можна отримати в Сумах в швидкі терміни.

Назва товару
Schneider B+W Circular - Pol
Виробник
Б. В. Шнайдер
Тип фільтра
Поляризаційний
Розмір
62 мм