Schneider B+W 77mm Circular - Pol

Код товару: 13842
Фото: Schneider B+W 77mm Circular - Pol

Нема в наявності

Ціна: 5 448 4 807 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro S03 Circular-Pol

B+W F-Pro S03 Circular-Pol – професійний поляризаційний світлофільтр. Зменшує відображення та відблиски, відфільтровуючи світло, яке стало поляризованим через відбиття від неметалічних поверхонь, покращує контраст кольору та кольоронасиченість. Це один з найбільш поширених та необхідних фільтрів для кожного фотографа.

Ступінь поляризації залежить від кута сонця щодо горизонту. Найкращі умови поляризації під час використання під кутом 90° до сонця. Поляризація води, як і неба залежить від кута сонця. Під час зйомки води з поляризаційним фільтром стають помітними об'єкти під водою (посилення або ослаблення відображення на воді).

Оправа F-Pro виготовлена ​​з латуні та має зовнішнє різьблення для додаткових аксесуарів, таких як лінзи, кришки, бленди або інші світлофільтри.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.

Покриття: E
Діаметри: 77
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 

Schneider B+W 77mm Circular - Pol - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-супермаркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фільтр З вигодами? Щоб максимально просто вибрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть Фільтри Schneider B+W. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість товарів можна не турбуватися. Товари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Carl Zeiss. З'явилися під час підбору Schneider B+W 77mm Circular - Pol Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Доставка проводиться Павлограді найшвидше.

Покриття: E
Діаметри: 77
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь