Schneider B+W 62mm Circular - Pol Slim

Код товару: 13865
Фото: Schneider B+W 62mm Circular - Pol Slim

У наявності

Ціна: 3 570 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Поляризація піднебіння, води, скла, шарів фарби, поверхні пластмас, ослаблення відблисків з металевих поверхонь.
Циркулярні поляризаційні світлофільтри надають на зображення той самий ефект, що й прості поляризаційні фільтри, одночасно запобігаючи неправильному виміру експозиції та помилки системи автоматичного наведення на різкість. Однак такий світлофільтр може бути корисний тільки в камерах з реалізацією принципу TTL, коли вимір експозиції та автоматичне фокусування здійснюються безпосередньо за об'єктивом, і коли використовується призма для розщеплення променів, що пройшли через об'єктив.

 
Slim – надтонка оправа. Застосовується для ширококутних об'єктивів.
 
Для усунення віньєтування відсутній передній борт з різьбленням. B+W комплектується кришкою. При великому куті охоплення зображення (тобто на коротких ширококутних фокусних відстанях) це веде до появи ефекту віньєтування. Ефект пов'язаний з тим, що при малих фокусних відстанях промені відбиваються з появою затемнення по краю поля кадру, створюваного не оправою об'єктива, а стандартною оправою світлофільтра. Тому для ширококутних об'єктивів, найбільш схильних до ефекту віньєтування, були розроблені світлофільтри в новій дуже вузькій оправі без передньої різьби. Серія світлофільтрів у таких оправах називається SLIM.
 
Нова дуже вузька оправа фільтрів SLIM дозволяє фотографувати без віньєтування на екстремальних ширококутних фокусних відстанях від 16мм у перерахунку на малоформатний кадр 35 мм.
 
Серію SLIM рекомендується застосовувати, починаючи з об'єктивів з фокусною відстанню від 28мм (у перерахунку на малоформатний кадр 35 мм).
Для ширококутних світлофільтрів B+W SLIM характерна відмінна якість механічної обробки із застосуванням кілець, що загвинчуються, з обох сторін фільтра, що гарантує абсолютну і завжди незмінну міцність, а відмінні оптичні характеристики цих фільтрів залишають далеко позаду продукцію конкурентів.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів B+W Schneider, включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach (Німеччина). SLIM – фільтри у надтонкій оправі. Попереду немає бортика для різьблення. Скло світлофільтра врівень з передньою оправкою, що виключає віньєтування на ширококутних об'єктивах, для яких вони і призначені. Не знімають зображення до кута 105° (об'єктиви 17 мм ). Рекомендується застосовувати починаючи з кута 75 ° (об'єктиви 24 мм).

Schneider B+W 62mm Circular - Pol Slim - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Фільтри або інші фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Фільтр за собівартістю. Щоб вам простіше було підібрати Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите список з Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Ніяких сумнівів як товари. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Carl Zeiss. З'явилися при виборі Schneider B+W 62mm Circular - Pol Slim Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Посилку отримаєте Кам'янець-Подільському максимально швидко.

Назва товару
B+W Schneider Slim S03 Поляризаційний фільтр-круговий
Виробник
Б. В. Шнайдер
Тип фільтра
Поляризаційний
Розмір
62 мм