Schneider B+W 67mm Circular - Pol Slim MRC

Код товару: 13871
Фото: Schneider B+W 67mm Circular - Pol Slim MRC

У наявності

Ціна: 6 320 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Поляризація піднебіння, води, скла, шарів фарби, поверхні пластмас, ослаблення відблисків з металевих поверхонь.
 
Slim – надтонка оправа. Застосовується для ширококутних об'єктивів.
 
Для усунення віньєтування відсутній передній борт з різьбленням. B+W комплектується кришкою.
 
У B + W Schneider просвітлення не просто MCulti coated ), а MRC ulti resistant coated ) - мульти захищене просвітлення. Крім чудового просвітлення, воно має підвищену міцність до механічних впливів та вологовідштовхувальні властивості (гідрофобне покриття). Сніг, дощ, конденсат не залишаються на такому покритті, а скочуються з нього подібно до крапельок ртуті, залишаючи світлофільтр завжди чистим.
 
Оправлення з латуні з глибоким матовим чорнінням.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів B+W Schneider, включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach .
 

Schneider B+W 67mm Circular - Pol Slim MRC - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Фільтри А також інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Фільтр з вигодами для бюджету Щоб точно підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите, які доступні для замовлення Фільтри Schneider B+W. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Як товари можна бути впевненими. Всі фотототовари, які є у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Schneider B+W. Якщо з'явилися при підборі Schneider B+W 67mm Circular - Pol Slim MRC Питання можна прояснити у наших менеджерів. Посилання прийде в Запоріжжі у стислі строки.

Назва товару
B+W Schneider Circular - Pol Slim MRC
Виробник
Б. В. Шнайдер
Тип фільтра
Поляризаційний
Розмір
67 мм