Schneider B+W 77mm Close Up NL-3

Код товару: 13893
Фото: Schneider B+W 77mm Close Up NL-3

У наявності

Ціна: 2 667 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro Clouse UP NL-3

Лінза B+W F-Pro Clouse UP NL-3 дає можливість наводки на різкість з набагато ближчої відстані. Її можна використовувати для телескопічних лінз, вона може використовуватися з ширококутними об'єктивами, що мають фокусну відстань до 35 мм. Збільшення +3 діоптрії.

 

 

При використанні лінз з  Zoom об'єктивами є можливість змінювати масштаб зображення та мінімальну відстань фокусування в дуже широких межах.

Фільтри для макрозйомки можна комбінувати, але, з міркувань якості та для запобігання віньєтуванню, слід ставити не більше двох лінз одна на одну. Значення просто складаються.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Діаметри: 77
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь 

Schneider B+W 77mm Close Up NL-3 - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно підібрати Фільтри А також інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Фільтр З вигодами для себе? Щоб запросто підібрати Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите доступні для замовлення Фільтри Schneider B+W. Як бачите, все досить просто. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Marumi. Якщо з'явилися при підборі Schneider B+W 77mm Close Up NL-3 Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлений товар можна отримати Сумах своєчасно.

Діаметри: 77
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь