Schneider B+W 58mm Cross 6X

Код товару: 13940
Фото: Schneider B+W 58mm Cross 6X

У наявності

Ціна: 1 873 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro Cross 6X 

Ефектний зоряний фільтр B+W F-Pro Cross 6X має растрову сітку з ліній, які перпендикулярно розташовані, що забезпечує створення шести «зоряних» променів навколо кожної длянки, що світиться, через заломлення світла. Щоб отримати необхідний кадр, варто проекспериментувати з діафрагмою та повернути «зірочку» навколо осі. Довжина променів залежить від фокусної відстані об'єктива: у телеоб'єктивів вона довша, у ширококутних лінз – коротша.

Крапки, що світяться, з шістьома «зоряними» променями дуже ефектно та привабливо виглядають на темному навколишньому тлі. «Зірки» пофарбовані переважно в колір джерела світла, але також можуть слабо відливати всіма кольорами веселки. Напрямок променів завжди перпендикулярно лініям растрової сітки. Оправа фільтра повертається, щоб забезпечити оптимальне вирівнювання зображення в полі видошукача (для дзеркальних фотокамер) або на екрані монітора (для цифрових камер). Усі «зіркові» фільтри B+W також можна використовувати з відеокамерами.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині

Покриття: E
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь 

Schneider B+W 58mm Cross 6X - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Фільтри та інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-маркет АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фільтр з хорошими знижками. Щоб легко підібрати Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Schneider B+W І Ви побачите перелік з Фільтри Schneider B+W. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які є у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Kenko. З'явилися під час замовлення Schneider B+W 58mm Cross 6X Питання можна задати нашим фахівцям. Товари можна забрати в Білій Церкві в необхідні терміни.

Покриття: E
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь