Schneider B+W 58mm Infrared - Black 093

Код товару: 13959
Фото: Schneider B+W 58mm Infrared - Black 093

Нема в наявності

Ціна: 2 741 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Инфракрасные фильтры пропускают инфракрасное излучение, но полностью или в основном блокируют видимую часть спектра.
Черный инфракрасный фильтр B+W 093 позволяет делать фотографии в чисто инфракрасном освещении. Кроме того широко используется в материаловедении и криминалистике.
 
Весь цикл производства светофильтров B+W Schneider, включая варку стекла, осуществляется на заводе Schneider Optische Werke в г.Bad Kreuznach.- Германия.
 
 

Schneider B+W 58mm Infrared - Black 093 - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Фільтри А також інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. Виберіть із пропозицій Фільтр за прийнятною ціною? Щоб швидко підібрати Фільтр, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть усі Фільтри Schneider B+W. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не сумніватися як товар. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Nikon. Виникли при покупці Schneider B+W 58mm Infrared - Black 093 Запитайте наших професійних менеджерів. Фототовари можна отримати в Олександрії максимально швидко.

Название товара
Schneider B+W Infrared - Black 093
Производитель
BW Schneider
Тип фильтра
Инфракрасный
Размер
58 мм