Schneider B+W 58mm Kasemann Cir - Pol MRC

Код товару: 13851
Фото: Schneider B+W 58mm Kasemann Cir - Pol MRC

У наявності

Ціна: 4 403 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro Käsemann Circular-Pol MRC

B+W F-Pro Käsemann Circular-Pol MRC - професійний поляризаційний світлофільтр. Зменшує відображення та відблиски, відфільтровуючи світло, яке стало поляризованим через відбиття від неметалічних поверхонь, покращує контраст кольору та кольоронасиченість. 

На заводі Schneider у секторі поляризаційних фільтрів існує елітний підрозділ Käsemann, який випускає тільки поляризаційні фільтри з унікальними характеристиками. Світлофільтри F-Pro Käsemann виготовляються зі штучно вирощеного кристала (лінзи зі штучно вирощеного кристала застосовуються в особливо дорогих об'єктивах для покращення оптичних характеристик). Стійкість до механічних пошкоджень робить їх дуже практичними.

Круглі поляризаційні фільтри Käsemann мають спеціальний поляризаційний шар, який закріплений між плоскопаралельним оптичним склом. Це забезпечує пропускання світла до 99,5%.

Фільтр оснащений тонкою латунною оправою, щоб звести до мінімуму ймовірність віньєтування, одночасно збільшуючи термін служби та запобігаючи заклиненню. 

Оправа F-Pro виготовлена ​​з латуні та має зовнішнє різьблення для додаткових аксесуарів, таких як лінзи, кришки, бленди або інші світлофільтри.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.

Покриття: MRC
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 

Schneider B+W 58mm Kasemann Cir - Pol MRC - на сайті abcphoto. Якщо потрібно купити Фільтри та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас електронний магазин abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Фільтр З вигодами? Щоб вам простіше було підібрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть усі Фільтри Schneider B+W. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не переживати. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Carl Zeiss. Виникли при покупці Schneider B+W 58mm Kasemann Cir - Pol MRC Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення заберіть у Слов'янське найшвидше.

Покриття: MRC
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь