Schneider B+W 55mm KR-1,5 Skylight

Код товару: 13791
Фото: Schneider B+W 55mm KR-1,5 Skylight

У наявності

Ціна: 1 223 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro KR 1,5 Skylight

B+W F-Pro KR 1.5 Skylight – червонувато-жовтий конверсійний світлофільтр B+W серії «КR», який знижує колірну температуру світла. Він забарвлений у ніжний бурштиновий тон, поглинає ультрафіолетові промені, трохи синього, мінімально зеленого, але залишає недоторканими жовті та червоні компоненти світла. Конверсійні світлофільтри KR 1.5 корисні для конверсії синього відтінку в тінях при блакитному небі, а також при зйомці віддалених об'єктів, в основному при наявності легкого серпанку та легкого туману.

B+W Skylight KR 1.5, як і B+W UV 010, блокує ультрафіолетове випромінювання, але при цьому він злегка забарвлений у червонувато-жовтий тон, що допомагає при зйомці запобігти високому домінуванню синього тону в тінях.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: E
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
 

Schneider B+W 55mm KR-1,5 Skylight - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Фільтри або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фільтр зі знижками? Щоб правильно підібрати Фільтр, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть показані всі Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не переживати. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Heliopan. З'явилися під час підбору Schneider B+W 55mm KR-1,5 Skylight Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення отримаєте Україні своєчасно.

Покриття: E
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь