Schneider B+W 55mm KR-1,5 Skylight MRC

Код товару: 13797
Фото: Schneider B+W 55mm KR-1,5 Skylight MRC

У наявності

Ціна: 1 864 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro KR 1,5 MRC Skylight

B+W F-Pro KR 1.5 MRC Skylight –  червонувато-жовтий конверсійний світлофільтр B+W серії «КR», який знижує колірну температуру світла. Він забарвлений у ніжний бурштиновий тон, поглинає ультрафіолетові промені, трохи синього, мінімально зеленого, але залишає недоторканими жовті та червоні компоненти світла. Конверсійні світлофільтри KR 1.5 корисні для  конверсії синього відтінку в тінях при блакитному небі, а також при зйомці віддалених об'єктів,  в основному при наявності легкого серпанку та легкого туману.

 

B+W Skylight KR 1.5, як і B+W UV 010, блокує ультрафіолетове випромінювання, але при цьому він злегка забарвлений у червонувато-жовтий тон, що допомагає при зйомці запобігти високому домінуванню синього тону в тінях.

Багатошарове покриття MRC – це складна система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) - це 8-шаровий процес покриття скла, який зменшує відображення, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: MRC
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь

 

Schneider B+W 55mm KR-1,5 Skylight MRC - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Фільтр за вигідною ціною? Щоб швидко підібрати Фільтр, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть усі Фільтри Schneider B+W. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Cokin. Якщо виникли під час вибору Schneider B+W 55mm KR-1,5 Skylight MRC Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлення заберіть у Харкові в потрібні терміни.

Покриття: MRC
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь