Schneider B+W 58mm KR-1,5 Skylight MRC F-Pro

Код товару: 13798
Фото: Schneider B+W 58mm KR-1,5 Skylight MRC F-Pro

У наявності

Ціна: 1 873 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro KR 1,5 MRC Skylight

B+W F-Pro KR 1.5 MRC Skylight –  червонувато-жовтий конверсійний світлофільтр B+W серії «КR», який знижує колірну температуру світла. Він забарвлений у ніжний бурштиновий тон, поглинає ультрафіолетові промені, трохи синього, мінімально зеленого, але залишає недоторканими жовті та червоні компоненти світла. Конверсійні світлофільтри KR 1.5 корисні для  конверсії синього відтінку в тінях при блакитному небі, а також при зйомці віддалених об'єктів,  в основному при наявності легкого серпанку та легкого туману.

 

B+W Skylight KR 1.5, як і B+W UV 010, блокує ультрафіолетове випромінювання, але при цьому він злегка забарвлений у червонувато-жовтий тон, що допомагає при зйомці запобігти високому домінуванню синього тону в тінях.

Багатошарове покриття MRC – це складна система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) - це 8-шаровий процес покриття скла, який зменшує відображення, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: MRC
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь

Schneider B+W 58mm KR-1,5 Skylight MRC F-Pro - в каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Фільтри А також інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Фільтр за гарною ціною? Щоб легше було підібрати Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите доступні для замовлення Фільтри Schneider B+W. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Tamron. Виникли при підборі Schneider B+W 58mm KR-1,5 Skylight MRC F-Pro Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення можна отримати Каменському своєчасно.

Покриття: MRC
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь