Schneider B+W 62mm KR-1,5 Skylight MRC

Код товару: 13799
Фото: Schneider B+W 62mm KR-1,5 Skylight MRC

У наявності

Ціна: 2 147 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Професійний світлофільтр у виконанні F-PRO.
Skylight KR 1.5  так само, як і  B+W UV 010  блокує ультрафіолетове випромінювання, але при тому він злегка пофарбований в червонувато-жовтий тон, що допомагає при зйомці запобігти високому переважанню синього тону в тінях (викликаного освітленням неба, тому і світлофільтр носить назву "Skylight", або "небесне світло"), надаючи зображенню більш теплу кольорову гаму. Зсув у теплу зону – 200°
Фільтр у виконанні MRC.
 
Оправлення з латуні з глибоким матовим чорнінням.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів  B+W Schneider , включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach (Німеччина)
 

Schneider B+W 62mm KR-1,5 Skylight MRC - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в віртуальний маркет АВС Фото. З асортименту виберіть Фільтр зі знижками? Щоб вам простіше було підібрати Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Schneider B+W і перед вами з'явиться все Фільтри Schneider B+W. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фототовари з каталогу створені відомими компаніями, наприклад Hoya. Якщо виникли під час підбору Schneider B+W 62mm KR-1,5 Skylight MRC Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Костянтинівці у стислі строки.

Назва товару
B+W Schneider KR-1,5 Мансардне вікно  MRC
Тип фільтра
Коригуючий
Розмір
62 мм
Виробник
Німеччина