Schneider B+W 67mm KR 3 MRC

Код товару: 13802
Фото: Schneider B+W 67mm KR 3 MRC

У наявності

Ціна: 1 956 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр B+W KR 3 MRC F-Pro  – це серія професійних світлофільтрів у виконанні F-PRO KR 3 MRC , які не тільки блокують ультрафіолетове випромінювання, але й допомагають при зйомці запобігти високому переважанню синього тону в тінях, надаючи зображенню більш теплу колірну гамму.
 
При зйомці на морі та в горах, через більш інтенсивне ультрафіолетове випромінювання, недостатньо простого ультрафіолетового фільтра. Надлишковий синій тон все одно помітний. Тому застосування світлофільтрів Skylight краще в цих умовах.
Фільтри цієї серії трохи пофарбовані в червонувато-жовтий тон. Оправлення з латуні з глибоким матовим чорнінням.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів B+W Schneider, включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach. Німеччина.
 
Виробник BW Kaesemann
Тип Коригуючий
Розмір 67 мм
 
 
 

Schneider B+W 67mm KR 3 MRC - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри А також інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Фільтр вигідно? Щоб правильно вибрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами з'явиться Фільтри Schneider B+W. У нас підібрати фототехніку найпростіше. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад RODENSTOCK. З'явилися при покупці Schneider B+W 67mm KR 3 MRC Запитайте нашого менеджера. Посилання прийде в Білій Церкві в необхідні терміни.

Виробник BW Kaesemann
Тип Коригуючий
Розмір 67 мм