Schneider B+W 52mm Redhancer 491

Код товару: 13879
Фото: Schneider B+W 52mm Redhancer 491

У наявності

Ціна: 1 582 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro 491 Redhancer – конверсійний фільтр, що володіє спеціальними пропускаючими властивостями. Це суворо зональний фільтр, що насичує лише жовто-оранжево-червону зону, залишаючи інші кольори без змін.
Рекомендується для зйомки вечірнього міста, вогню, реклами, одягу, овочів, фруктів, ягід. Незамінний для зйомки осінніх краєвидів. У поєднанні з поляризаційним фільтром усуває синювато-сірий серпанок і дає драматично насичені кольори.
Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.
 
Покриття: Е
Діаметри: 52
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
   
 
   

Schneider B+W 52mm Redhancer 491 - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Фільтри або інші фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Фільтр З вигодами для себе? Щоб правильно підібрати Фільтр, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть запропоновані різні Фільтри Schneider B+W. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари, представлені у нас, випускають відомі виробники, наприклад Nikon. Якщо виникли під час підбору Schneider B+W 52mm Redhancer 491 Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлений товар можна отримати Чернівцях максимально швидко.

Покриття: Е
Діаметри: 52
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь