Schneider B+W 58mm Redhancer 491

Код товару: 13881
Фото: Schneider B+W 58mm Redhancer 491

У наявності

Ціна: 1 662 1 576 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro 491 Redhancer – конверсійний фільтр, що володіє спеціальними пропускаючими властивостями. Це суворо зональний фільтр, що насичує лише жовто-оранжево-червону зону, залишаючи інші кольори без змін.
Рекомендується для зйомки вечірнього міста, вогню, реклами, одягу, овочів, фруктів, ягід. Незамінний для зйомки осінніх краєвидів. У поєднанні з поляризаційним фільтром усуває синювато-сірий серпанок і дає драматично насичені кольори.
Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.
 
Покриття: Е
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
   
 
   

Schneider B+W 58mm Redhancer 491 - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Фільтри та інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет АВС Фото. Виберіть із пропозицій Фільтр за доступною ціною. Щоб правильно підібрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад RODENSTOCK. Якщо виникли під час вибору Schneider B+W 58mm Redhancer 491 Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлену продукцію можна отримати в Києві в потрібні терміни.

Покриття: Е
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь