Schneider B+W 62mm 81-A MRC

Код товару: 14446
Фото: Schneider B+W 62mm 81-A MRC

У наявності

Ціна: 1 873 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro KB-15 MRC (80 A)

Світлофільтр B+W F-Pro KB-15 MRC дозволяє застосовувати позитивну плівку денного світла при освітленні галогенними лампами, а також дуже світлими (1000 Вт) або слабкішими (25 Вт) лампами розжарювання.

Застосовується при зйомці на денній плівці, ефект «під ніч». Застосовується при зйомці в студії на денну плівку або денний слайд з лампами розжарювання (які мають колірну температуру 3400°). 

Багатошарове покриття MRC – це система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) - це 8-шаровий процес покриття скла, який зменшує відображення, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.

Фільтр фактор 2.2. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: MRC 

Діаметри: 62

Матеріал: скло Шотта

Матеріал оправи: латунь

 

Schneider B+W 62mm 81-A MRC - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Фільтр за гарною ціною? Щоб легко було підібрати Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Schneider B+W і перед вами з'явиться все Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як товари можна бути впевненими. Всі фототовари, представлені у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Cokin. З'явилися під час замовлення Schneider B+W 62mm 81-A MRC Запитайте наших фахівців. Посилку отримаєте Ужгород найшвидше.

Покриття: MRC 

Діаметри: 62

Матеріал: скло Шотта

Матеріал оправи: латунь