Schneider B+W 62mm Infrared - Black 093

Код товару: 14456
Фото: Schneider B+W 62mm Infrared - Black 093

У наявності

Ціна: 4 238 3 959 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Інфрачервоні фільтри пропускають інфрачервоне випромінювання, але повністю або переважно блокують видиму частину спектра.
Чорний  інфрачервоний фільтр B+W 093  дозволяє робити фотографії в інфрачервоному освітленні. Крім того широко використовується в матеріалознавстві та криміналістиці.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів  B+W Schneider , включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach. Німеччина.

Schneider B+W 62mm Infrared - Black 093 - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Фільтри або інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Фільтр З вигодами? Щоб легше було підібрати Фільтр, Скористайтеся навігацією. Введіть: Schneider B+W І Ви побачите перелік з Фільтри Schneider B+W. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не сумніватися як товар. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад RODENSTOCK. Виникли при замовленні Schneider B+W 62mm Infrared - Black 093 Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилку отримаєте Слов'янське в швидкі терміни.

Назва товару
Schneider B+W Infrared - Black 093
Виробник
Б. В. Шнайдер
Тип фільтра
Інфрачервоний
Розмір
62 мм