Schneider B+W 58mm Infrared - Red 092

Код товару: 14454
Фото: Schneider B+W 58mm Infrared - Red 092

У наявності

Ціна: 4 238 3 959 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Мультипросвітлене світлофільтр використовується для зйомки чорно-білої фотографії в інфрачервоному світлі.
B+W 092  (майже чорний, пурпурно-червоний тільки на просвіт від джерел світла) дає зображення в інфрачервоному світлі з деякою часткою червоного для кращого використання інфрачервоних плівок, що слабо чутливі.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів  B+W Schneider , включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach. Німеччина.
 

Schneider B+W 58mm Infrared - Red 092 - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Фільтри А також інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto. З асортименту підберіть Фільтр за вигідною ціною? Щоб легко підібрати Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами з'явиться все Фільтри Schneider B+W. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не думати про якість товарів. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Kenko. З'явилися при покупці Schneider B+W 58mm Infrared - Red 092 Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари заберіть в Рівному у мінімальні терміни.

Назва товару
Schneider B+W Infrared - Red 092
Виробник
Б. В. Шнайдер
Тип фільтра
Інфрачервоний
Розмір
58 мм