RODENSTOCK 52mm Circular-Pol Digital HR MC

Код товару: 14484
Фото: RODENSTOCK 52mm Circular-Pol Digital HR MC

У наявності

Ціна: 4 979 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

RODENSTOCK поляризаційний світлофільтр мультипросвітлений HR Digital Super MC Circular-Pol filter M52 (1095-110-005-20)
 
Поляризаційний світлофільтр незамінний аксесуар у кофрі пейзажного фотохудожника. Світлофільтри Rodenstock HR Digital Super MC Circular Polfilter допоможуть усунути небажані відображення та відблиски від неметалічних поверхонь таких як вода, скло тощо, а також покращать насиченість кольору фотознімка. Серія світлофільтрів Rodenstock HR Digital Super MC – досконалі Hi-END фільтри останнього покоління. Оптичне скло найвищої якості. Мультипросвітлення з обох боків фільтра. Поліпшений захист від механічного пошкодження, подряпин та атмосферних опадів, ефект лотоса. Виконані в більш тонкій оправі латунь слім і ідеальні для дорогих надширококутних об'єктивів.
 
RODENSTOCK циркулярний поляризаційний світлофільтр мультипросвітлений HR Digital Super MC Circular-Pol filter
 
Поляризаційний світлофільтр збільшує на фотографії візуальну різкість та чистоту кольору. Так, при пейзажній зйомці листя дерев, крім власного дифузного відображення, має також дзеркальне відображення синього світла неба. Поляризаційний світлофільтр дозволяє усунути блискучу засвічення. За рахунок цього на фотографії краще проявляється власний колір предметів, збільшується насиченість кольору і з листя зникає блакитний відтінок. Зменшення засвічення кадру розсіяним світлом трохи збільшує контраст, що призводить до візуального збільшення різкості. Оптичний ефект, що виробляється фільтром, неможливо створити за допомогою комп'ютерного фоторедактора.
 
HR скло
 
Скло Rodenstock HR має високий ступінь пропускання видимого світла і має захисний шар, що виключає появу подряпин, а також водовідштовхувальним покриттям, розробленим за принципом квітки лотоса. Завдяки мультипросвітленню з обох боків фільтра ефективно усувається паразитне відображення від матриці цифрового фотоапарата.
 
Високоякісна оправа з латуні
 
Тонка латунна оправа фільтра покрита спеціальним анодним шаром, який унеможливлює появу подряпин. Важливою особливістю латунної оправи є висока стабільність у різних температурних умовах. Тобто фільтр не поведе і не заклинить ні в мороз, ні в сильну спеку. Ця особливість найбільш важлива в поляризаційних фільтрах, які за своєю конструкцією складаються з двох стекол закріплених в оправи і обертаються відносно один одного. У разі непаралельності оправ, викликаної або сильним охолодженням або нагріванням, істотно може знизитися різкість картинки, але це не стосується високоякісних світлофільтрів Rodenstock. Більш тонка оправа світлофільтрів Rodenstock HR Digital Super MC дозволяє використовувати їх не лише зі стандартними об'єктивами, але й без ризику віньєтування із надширококутними.
 
Особливості виготовлення фільтрів Rodenstock
 
Професійні фільтри Роденшток (Rodenstock) виготовляються виключно з первинної скляної сировини, що поставляється компанією Schott (Zeiss) – світового лідера у виробництві оптичного скла. Це гарантує, що вироби відповідають найвищим стандартам, які є основою неперевершеної репутації німецької індустрії виробництва оптики. За допомогою лазерного різання зі скляної циліндричної заготовки отримують фільтри необхідної товщини, після чого поверхні притираються та поліруються для досягнення максимальної паралельності площин та рівності країв. Надалі на фільтри з двох сторін наноситься багатошарове покриття, що просвітлює, стійке до пошкоджень. Щоб виключити зминання різьблення та забезпечити оптимальне центрування, всі фільтри Роденшток встановлюються в анодовані до чорноти латунні оправи.
Використання якісних матеріалів та сучасних технологій гарантує, що фільтри Роденшток є взірцем якості та мають надзвичайно високу прозорість, чистоту, безбарвність, однорідність, а також строго нормовані заломлюючу здатність та дисперсію.
Компанія Роденшток (Rodenstock) є лідером у виробництві високоточних оптичних пристроїв, а професійні фільтри Роденшток відповідають усім критеріям цифрової та класичної фотографії та по праву вважаються найкращими у своєму класі. Професійні фотографи по всьому світу довіряють фільтрам Роденшток і це, мабуть, найкраща рекомендація.
 
Компанія Rodenstock
 
Німецька компанія "Rodenstock" відома у світі як виробник оптичної продукції високого класу. Компанія "Rodenstock" - це традиційна відданість якості та багаторічний досвід виробництва високотехнологічної та інноваційної продукції.
Rodenstock є сімейною корпорацією. У 1877 радник з торгівлі Йозеф Роденшток заснував у місті Вюрцбурзі Інститут оптики "Einzelhandelsfirma Optisches Institut G. Rodenstock", при якому була відкрита майстерня з виробництва барометрів, точних ваг, вимірювальних приладів і лінз. Рубіж XX століття став для "Rodenstock" періодом становлення та розвитку промислової бази.
Переїзд компанії в столицю Баварії – місто Мюнхен, центр оптичної промисловості та тонкої механіки, будівництво заводів та розширення індустріальних потужностей, дозволили Йозефу Роденштоку протягом короткого періоду часу вийти на нові ринки збуту та перетворити марку Rodenstock на еталон якості та технічного прогресу, яким вона залишається і сьогодні.
 
 
 
 
 
 

RODENSTOCK 52mm Circular-Pol Digital HR MC - в інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Фільтри та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фільтр З вигодами? Щоб точно підібрати Фільтр, Скористайтеся фільтрами. Введіть: RODENSTOCK і Ви побачите, які доступні для замовлення Фільтри RODENSTOCK. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фототовари, які можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Cokin. Якщо виникли під час підбору RODENSTOCK 52mm Circular-Pol Digital HR MC Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари заберіть в Вінниці найшвидше.

Діаметр різьблення
52 мм
Кратність
2,5 стор
Ослаблення експозиції
приблизно 1-2 ступені, залежно від ступеня поляризації.
Просвітлення
так, покращене двостороннє мультипросвітлення з антивандальним покриттям та захистом від усіляких забруднень.
Матеріал оправи
латунь, тонка із зовнішнім різьбленням, спеціально розроблена для надширококутних об'єктивів.
Особливості
Покращують насиченість кольору знімка. Завдяки ефекту поляризації світла усувають всілякі відблиски на неметалевих поверхнях. Хмари на небі стають контрастнішими, кольори більш насичені. Широко застосовуються у пейзажній фотографії.
Додаткові можливості
Ще одна сфера застосування поляризаційних фільтрів - усунення відбитків від неметалічних поверхонь таких як скло, вода і т.д. Часто застосовуються під час зйомки через скло автобуса чи автомобіля.