Green Clean Комплект д/чистки SC-4200

Код товару: 14498
Фото: Green Clean Комплект д/чистки SC-4200

Нема в наявності

Ціна: 1 889 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Sensor Cleaning System – Система Очистки Сенсора (СОС) – уникальная система очистки поверхности CCD и CMOS неполноразмерных сенсоров DSLR фотокамер, разработанная компанией GREEN CLEAN.
Эта система дает возможность каждому фотографу произвести профессиональную очистку сенсора в два этапа:
   1. Чтобы избежать царапин, сначала удаление сухих загрязнений производится с помощью уникального Мини-Пылесоса, в котором использован многократно очищенный нейтральный сжатый газ Hi-Tech.
   2. После всасывания пыли жирные загрязнения удаляются при необходимости специально разработанными влажными и сухими Мини-Швабрами WET & DRY.
Отличие набора SC-4200 от SC-4000 состоит в размере Мини-Швабр.
Очистка с помощью уникального GREEN CLEAN Мини-Пылесоса это - Безопасность + экономичность + качество!

Green Clean Комплект д/чистки SC-4200 - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно придбати Засоби для чищення матриць А також інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Засіб для чищення матриць на вигідних умовах. Щоб максимально просто вибрати Засіб для чищення матриць, за допомогою навігації. Введіть: Green Clean і перед вами відкриються всі необхідні для вас Засоби для чищення матриць Green Clean. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Green Clean. Якщо з'явилися при виборі Green Clean Комплект д/чистки SC-4200 Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлення заберіть у Нікополі у стислі строки.