Bowens Набір рефлекторів Fashion Lighting Reflector Kit

Код товару: 14721
Фото: Bowens Набір рефлекторів Fashion Lighting Reflector Kit

У наявності

Ціна: 22 852 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Набір світлоформуючих насадок – одне з ключових завдань для формування студії. Але вибір з більш ніж сорока, рефлекторів, софт-боксів та аксесуарів Bowens іноді може викликати труднощі. Щоб допомогти з рішенням, компанія Bowens пропонує чотири комплекти аксесуарів для побудови різних схем освітлення: Basic Effects, Portrait Lighting, Fashion Lighting та Advanced Lighting.

Комплект Fashion Reflector Kit

Комплект із шести аксесуарів для створення фотографій у високому ключі та в стилі fashion. У нього входять два рефлектори High-Performance, що дають висококонтрастне освітлення, портретна тарілка Softlite з насадкою, 15-градусний тубус для підсвічування деталей та лайт-диск із золотою та срібною сторонами.

 

Bowens Набір рефлекторів Fashion Lighting Reflector Kit - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Насадки на студійне світло А також інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto. Виберіть із асортименту Насадка за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Насадка, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Bowens і Ви побачите, які доступні для замовлення Насадки на студійне світло Bowens. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад . Якщо виникли при купівлі Bowens Набір рефлекторів Fashion Lighting Reflector Kit Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Відправляємо продукцію в Дніпропетровське без затримок.