JYC ET-67 (Canon 100mm f/2.8 Macro)

Код товару: 14941
Фото: JYC ET-67 (Canon 100mm f/2.8 Macro)

У наявності

Ціна: 277 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Бленда призначена для відсікання бічного світла та боротьби з відблисками та паразитним засвіченням при зйомці в сонячну погоду або за будь-яких інших складних умов освітлення.

Рекомендується для використання в сонячну та погану погоду як влітку, так і взимку.

Дана бленда призначена для використання з об'єктивом Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro. Є копією-аналогом оригінальної бленди.

 

JYC ET-67 (Canon 100mm f/2.8 Macro) - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Бленди А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Бленда за доступною ціною. Щоб запросто підібрати Бленда, за допомогою навігації. Введіть: JYC і Вам будуть показані всі Бленди JYC. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими фірмами, наприклад . Виникли при виборі JYC ET-67 (Canon 100mm f/2.8 Macro) Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Павлограді у стислі строки.