Canon Extender EF 2x III

Код товару: 15275
Фото: Canon Extender EF 2x III

Нема в наявності

Ціна: 16 017 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

26 серпня 2010 р. – Компанія Canon представляє екстендер для своїх нових супертелеоб’єктивів серії L. Створений для фотожурналістів, а також фотографів, що знімають природу та спортивні заходи, яким потрібно наблизити видалені та складні для зйомки об’єкти, екстендер EF 1.4x III збільшує фокусну відстань об’єктива в 1,4 раза. , при цьому зберігається чудова якість зображень. Щоб гарантувати найкращу якість фотографій за будь-яких умов, він забезпечує підвищений захист від зовнішнього середовища, а також вдосконалену оптику та покращену передачу даних між об’єктивом і камерою.

Свойства

Професійна якість зображень Canon
. Цей новий екстендер дозволяє професійним фотографам знімати видалені об’єкти без необхідності брати з собою кілька важчих об’єктів, гарантуючи при цьому безкомпромісну якість зображень. Екстендер EF 1.4x III має три групи лінз із напівелементів, що забезпечують підвищену оптичну продуктивність. В оптичних елементах, розроблених компанією Canon, розроблено покриття Super Spectra, видаляють блискітки та паразити, щоб звести їх до мінімальної потреби в подальшій обробці зображень. Нове флюоритовое покриття на передніх і задніх елементах значно облегчает видалення п'ятен, оставлених водою або пальцями, в порівнянні зі звичайними покриттями.

Щоб забезпечити точну передачу даних про зображення між об'єктивом і камерою, в моделі реалізованого інтегрованого процесора, гарантує повноту всієї інформації про фокусування, замір і ідентифікацію зображення, що дозволяє створювати чіткі фотографії з правильною експозицією. У поєднанні з найновішою лінійкою висококласних об'єктивів Canon серії L цей екстендер підвищує точність автофокусування в порівнянні з попередніми моделями і дає професіоналам можливість отримувати чіткі кадри навіть рухомих об'єктів.

Більш висока ефективність

Екстендер EF 1.4x III дозволяє використовувати всі переваги новітніх об'єктів серії L і забезпечує помітне підвищення ефективності в порівнянні з попередніми моделями. Точний механізм фіксації та роз’єднання забезпечує легке та швидке прикріплення екстендера, скорочення часу, протягом якого камера та об’єктив піддаються впливу зовнішнього середовища. Екстендер має виняткову якість конструкції, характерну для професійних продуктів Canon, і є пиле- і вологостійким, завдяки чому фотографи можуть використовувати його в самих сурових умовах зйомки.

Canon Extender EF 2x III - в інет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Екстендери А також інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Екстендер за собівартістю. Щоб правильно вибрати Екстендер, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Canon І Ви побачите перелік з Екстендери Canon. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Canon. З'явилися при виборі Canon Extender EF 2x III Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Фототехніку отримаєте Миколаєві максимально швидко.

Конструкція об'єктива (елементи/групи) 9/5
Водо-/пиленопроникний корпус есть¹
Макс. діаметр x довжина (мм): 72,0 х 52,7 мм
Вес (г) 325
М'який футляр LP811

Водо-/пиленопроникний корпус

¹ Водо-/пиленопроникні лінзи закріплені на резиновому кільці кріплення об’єктива, що може викликати незначне стирання кріплення камери. Це ніяк не відображається на якості роботи об'єктива і камери.