Marumi L- Black

Код товару: 15948
Фото: Marumi L- Black

Нема в наявності

Ціна: 156 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Чехол для светофильтров MARUMI надежно защищает светофильтры от царапин и грязи, также экономит место в кофре фотографа и позволяет держать необходимые светофильтры в одном месте без пластиковых коробок.

Чехол для светофильтров MARUMI изготовлен из капроновой ткани с прозрачными отделениями из ПВХ плёнки и представлен в двух цветовых вариантах – сером и черном.

В одном чехле для светофильтров MARUMI можно хранить до 6 светофильтров.

Marumi L- Black - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Чохли для фільтрів А також інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний маркет АВС Фото. Виберіть із пропозицій Чохли для фільтрів зі знижками? Щоб не витрачати час на вибір Чохли для фільтрів, скористайтеся зручною системою. Введіть: Marumi і Вам будуть показані всі Чохли для фільтрів Marumi. Як бачите, все досить просто. Можна не думати про якість товарів. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Marumi. З'явилися під час замовлення Marumi L- Black Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Мелітополі якомога швидше.

Вместимость: 6 светофильтров

Максимальный диаметр: 95 мм