Marumi M- Black

Код товару: 15950
Фото: Marumi M- Black

У наявності

Ціна: 118 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Чохол для світлофільтрів MARUMI надійно захищає світлофільтри від подряпин та бруду, також заощаджує місце в кофрі фотографа та дозволяє тримати необхідні світлофільтри в одному місці без пластикових коробок.
Чохол для світлофільтрів MARUMI виготовлений з капронової тканини з прозорими відділеннями із ПВХ плівки та представлений у двох кольорових варіантах – сірому та чорному.
В одному чохлі для світлофільтрів MARUMI можна зберігати до 6 світлофільтрів.
 

Marumi M- Black - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Чохли для фільтрів А також інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Чохли для фільтрів з хорошими знижками. Щоб вам простіше було підібрати Чохли для фільтрів, Скористайтеся навігацією. Введіть: Marumi і перед вами з'явиться все Чохли для фільтрів Marumi. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Marumi. Якщо виникли під час підбору Marumi M- Black Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Фототехніку отримаєте Харкові в необхідні терміни.

Місткість: 6 фільтрів діаметром до 62 мм