Nissin Speedlite Di866 Mark II Canon (NI-DI822IIC)

Код товару: 16042
Фото: Nissin Speedlite Di866 Mark II Canon (NI-DI822IIC)

У наявності

Ціна: 6 999 6 899 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Поліпшена флагманська модель Nissin. Один із найпотужніших серед зовнішніх спалахів професійного рівня. Має кольоровий дисплей, другий рефлектор (додатковий спалах), розширений функціонал.
 
Спалах професійного рівня. Прекрасно поєднує широкий вибір функцій і зручність управління.
 
Переваги спалаху:
 
- Висока потужність;
- Повний актуальний функціонал;
- висока якість матеріалу та складання;
- доступне та оригінальне меню управління;
- кольоровий дисплей, що автоматично повертає вікно меню на 90 градусів при нахилі спалаху;
- другий допоміжний спалах;
- повний спектр можливостей бездротової синхронізації: провідний, ведений спалах, синхронізація через оптичну пастку.
 
Спалах Di866 Mark II відрізняють безшумна робота та підвищена чутливість сенсора для бездротової синхронізації, яка працює в межах видимості на відстані до 25 метрів.
 
Кольоровий дисплей – особливість Di866 Mark II. Кожен пункт меню має свій колір, що допомагає швидко орієнтуватися у розташуванні налаштувань. Дисплей зручний тим, що автоматично повертається при нахилі спалаху, наприклад, при портретній зйомці. Крім дисплея на панелі керування розташований навігаційний джойстик для зміни налаштувань, кнопка ввімкнення/вимкнення та кнопка пілотного імпульсу (передспалаху), що служить також індикатором готовності спалаху після перезаряджання.
 
Голова спалаху повертається на 270 градусів (на 90 ліворуч і на 180 праворуч), а також піднімається вгору на 90 градусів, фіксуючи положення на відмітках 45, 60, 75 та 90. Напрямок світла регулюється також за допомогою зуму, діапазон якого становить 24 мм, з кроками 24-28-35-50-70-85-105 мм. Голова оснащена модифікаторами світлового потоку: дифузатором, за допомогою якого можна збільшувати кут освітлення при зйомці ширококутним об'єктивом, а також відбивачем, який може стати у нагоді для підсвічування переднього плану в тих випадках, коли голова спалаху піднята вгору.
 
Другий спалах – корисне доповнення та важлива перевага Di866 Mark II. Цей додатковий рефлектор створює заповнююче світло під час зйомки, коли голова спалаху повернена вгору або в бік для створення відбитого світла. У такій ситуації другий спалах допоможе пом'якшити чи усунути контрастні тіні.
 
Режими роботи спалаху:</b> автоматичний (А), TTL, ручний (М/Av), мульти, бездротовий TTL (Ведучий/Відомий) та налаштування користувача. У режимів є основні та додаткові налаштування, які включаються довгим натисканням кнопки Set на джойстику.
 
В автоматичному режимі потужність світла (експозиція) автоматично контролюється камерою за допомогою TTL.
 
У розширеному режимі TTL можна коригувати автоматичні налаштування в межах +/- 0.3 Ev. У розділі додаткових налаштувань можна керувати синхронізацією, регулювати першу та другу шторки, вибирати мануальний або автоматичний зум, а також включати додатковий спалах.
 
У ручному режимі потужність можна встановити самостійно – вибрати потрібне значення діапазону від максимуму до 1/128. Допомагає, що на дисплеї відображається відстань до об'єкта зйомки. Додатково є режим пріоритету діафрагми, де світло регулюється автоматично вбудованим фотосенсором.
 
У мульти-режимі спалах виробляє задану кількість імпульсів із заданою періодичністю. Потужність встановлюється вручну від 1/8 до 1/128.
 
Бездротовий режим TTL призначений для синхронізації Di866 Mark II з іншими спалахами. При цьому Di866 Mark II може бути як Ведучою (Master), так і Ведомою (Remote). В ролі Ведучої вона може керувати трьома групами спалахів, для яких можна встановити різні налаштування.
 
У меню налаштувань користувача можна коригувати стандартні установки, наприклад режим TTL (My TTL).

Nissin Speedlite Di866 Mark II Canon (NI-DI822IIC) - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Спалахи або інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Спалах зі знижками? Щоб максимально просто вибрати Спалах, за допомогою фільтрів. Введіть: Nissin і перед вами з'явиться все Спалахи Nissin. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі товари, представлені в нашому магазині, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Canon. З'явилися при покупці Nissin Speedlite Di866 Mark II Canon (NI-DI822IIC) Запитайте нашого менеджера. Фототехніку отримаєте Павлограді найшвидше.

 

Артикул виробника
NI-DI822IIS
Розпродаж
Так
Тип спалаху
Накамерна
Швидка синхронізація TTL
Так
Провідне число
60 м (105 мм)
Фокусна відстань
24–105 мм
(18 мм із ширококутним розсіювачем)
Кут повороту головки 
Вгору 90 °, вліво 90 °, вправо 180 °
Час перезаряджання
3.50 сек
Автоматичне відключення
Так
Підсвічування автофокусу
Є
Дисплей
Кольоровий сенсорний
Сумісні моделі
Canon
живлення
4xAA
Розміри
74x134x110 мм
Колір
Чорний
Країна виробництва
Китай
Країна реєстрації бренду
Японія
Вага
380 г