Sony 24mm f/2 ZA SSM (SAL24F20Z)

Код товару: 16551
Фото: Sony 24mm f/2 ZA SSM (SAL24F20Z)

У наявності

Ціна: 26 802 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше
Sony 24mm F2.0 SSM ZEISS (SAL24F20Z.AE). Легендарна якість ширококутних об'єктивів Distagon. Першокласний дискретний об'єктив 24 мм стане чудовим вибором для зйомки пейзажів, миттєвих знімків та не тільки. Цей об'єктив виводить характеристики оптичної конструкції ZEISS Distagon на новий рівень, реалізуючи в ній прецизійні асферичні елементи та елементи низькодисперсійного скла (ED), а великий отвір циркулярної діафрагми f/2.0 дозволяє досягти плавного ефекту «боке».
 
Сумісність Distagon T* 24 мм F2 ZA SSM

- Повнокадрові камери з байонетом А

- Камери формату APS-C з байонетом A
- Повнокадрові камери з байонетом Е та адаптером
- Камери формату APS-C з байонетом Е та адаптером
 
Видатні характеристики для ширококутної зйомки

 

Оптична конструкція ZEISS Distagon відома своїм високим рівнем контрасту, м'якими переходами кольорів та різкістю по всій площі кадру.
 
Різкість та високий контраст зображення
 
Дві асферичні лінзи та два елементи з низькодисперсійного скла (ED) мінімізують аберації та забезпечують видатну якість зображення по всій площі кадру, а покриття ZEISS T* пригнічує відблиски та паразитні зображення.
 
Зафіксуйте дрібні об'єкти та деталі у кадрі

Мінімальна дистанція фокусування об'єктива складає всього 19 сантиметрів, дозволяючи відобразити найдрібніші деталі у неймовірній якості.
 
Плавність керування та незмінна точність фокусування 
 
Додатковий комфорт роботи досягається за рахунок кнопки утримання фокусування праворуч на тубусі об'єктива та плавна та точна робота автофокусу завдяки ультразвуковому приводу SSM (Super Sonic Wave Motor). 

Оптична конструкція об'єктива
 
Легендарна якість ZEISS реалізована у продуктах Sony для створення зображень, які проходять ретельне індивідуальне налагодження. Покриття T* відіграє значну роль для підвищення точності передачі кольору і контрастності зображення.
 
 
 

Sony 24mm f/2 ZA SSM (SAL24F20Z) - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви А також інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Об'єктив З вигодами для себе? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Sony і Ви побачите список з Об'єктиви Sony. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Laowa. Виникли при покупці Sony 24mm f/2 ZA SSM (SAL24F20Z) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Білій Церкві в потрібні терміни.

Тип об'єктиву
Ширококутний FIX
Модель
24 мм f/2 ZA SSM Zeiss Distagon T*
Діаметр фільтра
72 мм
Розмір матриці
Full frame
Фокусна відстань
24
Кути огляду
61°
Габарити
78x76
Конструкція
9 елементів у 7 групах
Мінімальна дистанція фокусування
0.19 м
Мінімальна діафрагма
f/22
Максимальна діафрагма
f/2.0
Вага
555 г
Кріплення об'єктиву (байонет)
Sony A-mount (Alpha)