Sony Vario-Sonnar T* 16-35mm f/2.8 ZA SSM (SAL1635Z)

Код товару: 16548
Фото: Sony Vario-Sonnar T* 16-35mm f/2.8 ZA SSM (SAL1635Z)

У наявності

Ціна: 34 999 34 631 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше
Ширококутний зум-об'єктив для реалістичного промальовування найдрібніших деталей
 
Удосконалена версія визнаного за свою якість зум-об'єктива ZEISS Vario-Sonnar T* 16-35 мм F2.8 отримує більш потужні характеристики. Відмінна деталізація та рівень контрастності у поєднанні з надширококутним діапазоном фокусних відстаней забезпечує великий вибір ракурсів та динамічної перспективи. У новій версії об'єктива скорочується рівень паразитних зображень, алгоритм обробки даних з об'єктива покращено для швидшого відстеження, і на додаток об'єктив має захист від пилу та вологи.
 

Сумісність об'єктива Vario-Sonnar T* 16-35 мм F2.8 ZA SSM II
 

- Повнокадрові камери з байонетом А
- Камери формату APS-C з байонетом A
- Повнокадрові камери з байонетом Е та адаптером
- Камери формату APS-C з байонетом Е та адаптером
 
Висока якість для передачі найдрібніших нюансів
 
Характерна для дискретних об'єктивів висока деталізація та відмінний рівень контрастності досягаються за рахунок трьох асферичних лінз, одного елемента зі скла з наднизькою дисперсією та одного елемента з низькодисперсійного скла (ED), реалізованих у прецизійній оптичній конструкції ZEISS.
 
Оптична конструкція об'єктива
 
Легендарна якість ZEISS реалізована у продуктах Sony для створення зображень, які проходять ретельне індивідуальне налагодження. Покриття ZEISS T* відіграє значну роль для підвищення точності передачі кольору та контрастності зображення.
 
Таблиця MTF
 
Частотно-контрастна характеристика, інакше звана MTF, служить визначення якості оптики та його здатності передавати дрібні деталі. Вона вимірюється як співвідношення контрастності двох максимально близько розташованих один до одного ліній.
 
 
 

Sony Vario-Sonnar T* 16-35mm f/2.8 ZA SSM (SAL1635Z) - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив З вигодами? Щоб правильно підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Sony і Ви побачите список з Об'єктиви Sony. У нас вибрати фототовари найпростіше. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі товари, представлені в нашому магазині, випускають відомі фірми, наприклад Lensbaby. З'явилися при покупці Sony Vario-Sonnar T* 16-35mm f/2.8 ZA SSM (SAL1635Z) Запитайте наших фахівців. Фототехніку отримаєте Тернополі якомога швидше.

БАЙОНЕТНЕ КРІПЛЕННЯ
Sony А
ФОРМАТ
Повний кадр, 35 мм
ФОКУСНА ВІДСТАНЬ
16-35 мм
ЕКВІВАЛЕНТНА ФОКУСНА ВІДСТАНЬ ДЛЯ 35 ММ (APS-C)
24-52,5 мм
ГРУПИ / ЕЛЕМЕНТИ В ОБ'ЄКТИВІ
13/17
КУТ ОГЛЯДУ (35 ММ)
107 ° -63 °
КУТ ОГЛЯДУ (APS-C)
83 ° -44 °
МАКСИМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ
F/2,8
МІНІМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ
F/ 22
Пелюстки ДІАФРАГМИ
9
МІНІМАЛЬНА ДИСТАНЦІЯ ФОКУСУВАННЯ
0,28 м
РОЗМІРИ (Ш X В X Р)
83 × 114 мм
ВАГА
872 г