Cokin Adaptor Ring Z PRO 472

Код товару: 16842
Фото: Cokin Adaptor Ring Z PRO 472

У наявності

Ціна: 932 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Кільце, що використовується для встановлення тримача фільтрів Cokin серії Z-PRO на об'єктив. Для об'єктивів, що мають різьблення під фільтр діаметром 72 мм.

Система Cokin дозволяє використовувати ті самі фільтри з різними об'єктивами. Як діє ця система?

Є різьбовий адаптер, який повертається в об'єктив, далі на різьбовий адаптер кріпиться тримач фільтрів, який ставляться вже безпосередньо фільтри, від однієї до трьох залежно від типу держателя. Фільтри Cokin виготовлені з високоякісного оптичного матеріалу. У системі Cokin близько 170 різних ефектних фільтрів, які можна комбінувати, домагаючись бажаного ефекту та вирішуючи тим самим будь-які творчі завдання, створюючи різні ефекти без багатогодинної роботи у Photoshop .

Дуже часто фотографи використовують кілька об'єктивів, які мають різне різьблення під фільтри. При використанні в даному випадку фільтрів Cokin не потрібно купувати тримач і фільтри для кожного об'єктива, необхідні тільки різьбові адаптери Cokin різного діаметру.
 

Cokin Adaptor Ring Z PRO 472 - на сайті магазину abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Система фільтрів Cokin або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Система фільтрів Cokin за собівартістю. Щоб легко було підібрати Система фільтрів Cokin, за допомогою зручної навігації. Введіть: Cokin І Ви побачите перелік з Система фільтрів Cokin Cokin. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад . З'явилися при виборі Cokin Adaptor Ring Z PRO 472 Запитайте нашого менеджера. Замовлення можна забрати в Сумах у стислі строки.