Cokin Adaptor Ring Z PRO 482

Код товару: 16844
Фото: Cokin Adaptor Ring Z PRO 482

У наявності

Ціна: 957 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Кільце, що використовується для встановлення тримача фільтрів Cokin серії Z-PRO на об'єктив. Для об'єктивів, що мають різьблення під фільтр діаметром 82 мм.

Система Cokin дозволяє використовувати ті самі фільтри з різними об'єктивами. Як діє ця система?

Є різьбовий адаптер, який повертається в об'єктив, далі на різьбовий адаптер кріпиться тримач фільтрів, який ставляться вже безпосередньо фільтри, від однієї до трьох залежно від типу держателя. Фільтри Cokin виготовлені з високоякісного оптичного матеріалу. У системі Cokin близько 170 різних ефектних фільтрів, які можна комбінувати, домагаючись бажаного ефекту та вирішуючи тим самим будь-які творчі завдання, створюючи різні ефекти без багатогодинної роботи у Photoshop .

Дуже часто фотографи використовують кілька об'єктивів, які мають різне різьблення під фільтри. При використанні в даному випадку фільтрів Cokin не потрібно купувати тримач і фільтри для кожного об'єктива, необхідні тільки різьбові адаптери Cokin різного діаметру.
 

Cokin Adaptor Ring Z PRO 482 - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Система фільтрів Cokin або інші фототовари не встаючи з дивана, зайдіть у наш віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Система фільтрів Cokin З вигодами? Щоб максимально просто вибрати Система фільтрів Cokin, Скористайтеся навігацією. Введіть: Cokin і перед вами будуть усі Система фільтрів Cokin Cokin. Як бачите, вибір максимально спрощений. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими брендами, наприклад Cokin. Якщо виникли під час вибору Cokin Adaptor Ring Z PRO 482 Питання можна задати нашим фахівцям. Фототехніку отримаєте Краматорську в швидкі терміни.