Cokin Z 121 L Grad.Neutral Grey G2-Light (ND2) (0.3)

Код товару: 16851
Фото: Cokin Z 121 L Grad.Neutral Grey G2-Light (ND2) (0.3)

У наявності

Ціна: 1 722 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Cokin Gradual Grey G2 Z121L - Нейтрально-сірий градієнтний фільтр. Дуже плавний сірий перехід від сірого до прозорого. Кордон переходу проходить посередині, перепад 1 ступінь.

Нейтрально-сірі фільтри дають фотографу можливість гнучкіше керувати налаштуваннями камери у яскраво освітлений день. ND фільтр зменшує кількість світла, що проходить в об'єктив, за рахунок чого фотограф може зменшити діафрагму, або збільшити витримку. Для зйомки відео в яскраві сонячні дні ці фільтри будуть корисні.

Світлофільтр Cokin Gradual Grey G2 Z121L застосовують для натурної зйомки – на березі моря, у місті, у горах. Фільтри нейтральні за кольором та помірні за щільністю. Вони контролюють кількість світла. Створені методом струминного напилення у вакуумі, вони зменшують кількість світла, що дозволяють прикрити частину зображення для вирівнювання освітленості.

Фільтри Кокін мають квадратну форму, що дозволяє легко змінювати положення лінії переходу, лінію межі світлопоглинання. Дані кольорові фільтри Cokin можуть використовуватись спільно з іншими фільтрами Cokin серії Z-Pro.