Pentax Пульт д/у влагозащищённый O-RC1

Код товару: 16992
Фото: Pentax Пульт д/у влагозащищённый O-RC1

У наявності

Ціна: 831 590 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Інфрачервоний пульт дистанційного керування O-RC1 для цифрових камер PENTAX. Завдяки вологозахисту може використовуватися під дощем, снігом, поблизу води та в інших екстремальних умовах. Має кнопки для спуску затвора, керування зумом та функціональну кнопку.
 
Вологозахищений інфрачервоний пульт призначений для дистанційного спуску затвора у цифрових фотокамерах PENTAX, що передбачають керування за допомогою інфрачервоних пультів. Дистанційне керування спуском затвора дозволяє керувати процесом зйомки, перебуваючи на відстані від камери (наприклад, при зйомці самого себе або будь-яких інших спеціальних видах зйомки), а також здійснювати спуск затвора, не торкаючись камери, щоб не викликати небажаних струсів і уникнути змащених знімків (коли камера встановлена ​​на штативі).
 
Крім спуску затвора, пульт може забезпечувати керування рядом інших корисних функцій. Додаткова кнопка зумування дозволяє керувати фокусною відстанню об'єктива компактних камер, керувати зміною кадрів під час перегляду (підтримується не всіма камерами), а кнопка Fn дозволяє контролювати низку інших функцій у фотоапараті. Детальну інформацію про можливість використання кнопки зумування та кнопки Fn можна дізнатися з інструкції з експлуатації фотокамери.
 
Завдяки вологозахищеності, цей пульт дистанційного керування можна використовувати в умовах підвищеної вологості (наприклад, під дощем), не побоюючись за його працездатність. Спеціальний отвір дозволяє приєднати до цього аксесуару зручний ремінець (додається додатково). Пульт незамінний для використання із захищеними від вологи дзеркалками або компактами PENTAX.
 
Технічні характеристики:
Розміри - 32 х 56 х 8.5 мм
Вага - 13 г.
 
 
 

Pentax Пульт д/у влагозащищённый O-RC1 - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Пульти д/к для фотоапаратів фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Пульт д/к для фотоапарата за вигідною ціною? Щоб легко було підібрати Пульт д/к для фотоапарата, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Pentax І Ви побачите перелік з Пульти д/к для фотоапаратів Pentax. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість товарів можна не хвилюватися. Вироби, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Pentax. Виникли при підборі Pentax Пульт д/у влагозащищённый O-RC1 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Транспортуємо продукцію в Білій Церкві у мінімальні терміни.

Технічні характеристики:
Розміри - 32 х 56 х 8.5 мм
Вага - 13 г.