Henzo скотч 18.301.00 (500 шт)

Код товару: 16946
Фото: Henzo скотч 18.301.00 (500 шт)

У наявності

Ціна: 185 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Виробник Henzo (Нідерланди) більше ніж 50 років пропонує своїм клієнтам товари для довговічного зберігання фотографій. Матеріали архівної якості, які містять кислот, збережуть пам'ятні моменти довгі роки.
 
Фотоскотч підходить для пакування подарунків, колажів, марок, скрапбукінгу і т.д. Але основне призначення - це кріплення фотографій у традиційні (класичні) фотоальбоми.
 
Фотоскотч – двосторонній клейкий шматочок паперу. Однією клейкою стороною скотч клеїться до зворотної сторони фотографії, потім зі скотчу знімається захисне покриття, і фотографія клеїться на обране місце сторінки фотоальбому.
 
 

Henzo скотч 18.301.00 (500 шт) - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Фотоскотч та інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Фотоскотч зі знижками? Щоб запросто підібрати Фотоскотч, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Henzo і перед вами будуть Фотоскотч Henzo. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Walther. Якщо з'явилися при купівлі Henzo скотч 18.301.00 (500 шт) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення можна забрати в Каменському своєчасно.