Henzo кутики 18.312.00 (500 шт)

Код товару: 16947
Фото: Henzo кутики 18.312.00 (500 шт)

У наявності

Ціна: 185 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Фотокуточки потрібні для кріплення фотографій у традиційні (класичні) фотоальбоми.
Це клейкий шматочок паперу з білою підкладкою та прозорою верхньою частиною. При використанні фотокуточків буде видно всю фотографію.
Максимальне захоплення області фото 7мм.
Кути ефективно використовувати для фотографій невеликих розмірів.
Виробник Henzo (Нідерланди) більше ніж 50 років пропонує своїм клієнтам товари для довговічного зберігання фотографій. Матеріали архівної якості, які не містять кислот, збережуть пам'ятні моменти довгі роки.
 
 
 

Henzo кутики 18.312.00 (500 шт) - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно придбати Фотокутики або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний каталог abcphoto. З каталогу підберіть Фотокутики зі знижками? Щоб легше було підібрати Фотокутики, за допомогою фільтрів. Введіть: Henzo і Ви побачите всі необхідні Фотокутики Henzo. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Walther. З'явилися при покупці Henzo кутики 18.312.00 (500 шт) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Фототовари можна отримати в Тернополі без затримок.