JJC LH-35 (HB-35, Nikon 18-200mm)

Код товару: 17092
Фото: JJC LH-35 (HB-35, Nikon 18-200mm)

У наявності

Ціна: 169 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Бленда призначена для відсікання бічного світла та боротьби з відблисками та паразитним засвіченням при зйомці в сонячну погоду або за будь-яких інших складних умов освітлення.

Рекомендується для використання в сонячну та погану погоду як влітку, так і взимку.

Дана бленда призначена для використання з об'єктивом Nikon AF-S 18-200mm f/3.5-5.6G DX ED VRII DX Zoom-Nikkor. Є копією-аналогом оригінальної бленди.

 

JJC LH-35 (HB-35, Nikon 18-200mm) - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Бленди або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Бленда за економною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Бленда, за допомогою наших фільтрів. Введіть: JJC і Ви побачите всі необхідні Бленди JJC. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Samsung. Якщо виникли при купівлі JJC LH-35 (HB-35, Nikon 18-200mm) Питання можна уточнити у наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Дніпропетровське у мінімальні терміни.