Walther FA-201 30x30 Grindy 60 black pages

Код товару: 17254
Фото: Walther FA-201 30x30 Grindy 60 black pages

Нема в наявності

Ціна: 625 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Традиционный фотоальбом на 60 страниц черного цвета.

Фотографии в этот альбом необходимо крепить с помощью фотоскотча. Можно разместить фото в различном положении и если размер позволяет – можно совмещать фото нескольких форматов на одной странице.

Между бумажными страницами фотоальбома есть вставка из тонкого пергамента – для того чтобы фотографии не терлись друг о друга.

Обложка- прессованный картон

Размер обложки (Ш/В) - 300х300 мм.

Walther FA-201 30x30 Grindy 60 black pages - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Фотоальбоми фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фотоальбом з хорошими знижками. Щоб легко підібрати Фотоальбом, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Walther і Вам будуть запропоновані різні Фотоальбоми Walther. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Chako. Виникли при виборі Walther FA-201 30x30 Grindy 60 black pages Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення заберіть у Рівному максимально швидко.