JJC Сіра карта JJC GC-2 8,5x5.2

Код товару: 17571
Фото: JJC Сіра карта JJC GC-2 8,5x5.2

У наявності

Ціна: 250 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

JJC GC-2 - це набір із трьох компактних карт різного кольору для точного настроювання балансу білого та експозиції кадру у фото та відео камерах. Кожна з цих карток має своє призначення. Сіра та біла карта призначена для встановлення балансу білого, а чорна карта використовується для визначення 100% чорного кольору для знімка.
Для використання сірої карти 18% вам потрібно: зробити знімок картки біля об'єкта зйомки, або на тлі кадру, таким чином, щоб сіра карта була освітлена так само, як весь кадр. При цьому карта повинна займати більшу частину знімка, щоб фотокамера без проблем могла вважати сенсорами інформацію про освітлення. У цей час у фотоапараті використовуйте автоматичний режим балансу білого та P (програмний автоматичний) режим. При постобробці знімка в графічному редакторі вкажіть у налаштуваннях сірого кольору, що сірий колір картки на знімку є 18%. І потім застосуйте його для всіх ваших знімків, зроблених при даному освітленні.
Для використання білої карти вам потрібно: зробити знімок білої карти біля об'єкта зйомки, або на всьому тлі кадру, таким чином, щоб карта була максимально освітлена так само, як весь кадр. При цьому карта повинна займати більшу частину знімка, щоб фотокамера без проблем могла вважати сенсорами інформацію про освітлення. У цей час у фотоапараті використовуйте автоматичний режим балансу білого та P (програмний автоматичний) режим. Після цього в меню фотокамери виберіть ручний баланс білого. Меню фотоапарата запропонує вказати на фотографію, яка на вашу думку є білим кольором при цьому освітленні. Виберіть знімок, на якому ви зняли білу карту та підтвердіть вибір кнопкою “OK”. Після цього в меню фотокамери виберіть значення, використовувати ручний режим балансу білого. (custom white balance)
Для використання чорної карти вам потрібно: зробити знімок чорної карти біля об'єкта зйомки, або на тлі кадру, таким чином, щоб карта була освітлена так само, як весь кадр. При цьому карта повинна займати більшу частину знімка, щоб фотокамера без проблем могла вважати сенсорами інформацію про освітлення. У цей час у фотоапараті використовуйте автоматичний режим балансу білого та P (програмний автоматичний) режим. При постобробці знімка в графічному редакторі вкажіть у налаштуваннях чорного кольору, що чорний колір карти на знімку є 100% сірим. І потім застосуйте його для всіх ваших знімків, зроблених при даному освітленні.
Налаштування балансу білого потрібно змінювати під час кожної зміни освітлення об'єкта зйомки.
Процеси встановлення балансу білого в різних моделях фотокамер можуть відрізнятися один від одного, детальніше про встановлення балансу білого ви можете прочитати в інструкції до фотокамери.
Матеріал: матовий пластик
Розміри: 54 x 85 мм.
 

JJC Сіра карта JJC GC-2 8,5x5.2 - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Інше або інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Інше за ринковими розцінками? Щоб вам простіше було підібрати Інше, за допомогою зручної навігації. Введіть: JJC і Ви побачите всі необхідні Інше JJC. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Не варто сумніватися як товари. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими компаніями, наприклад . Виникли при виборі JJC Сіра карта JJC GC-2 8,5x5.2 Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари можна забрати в Броварах максимально швидко.