Schneider B+W 77mm Infrared - Black MRC 093

Код товару: 17621
Фото: Schneider B+W 77mm Infrared - Black MRC 093

Нема в наявності

Ціна: 6 229 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro 093 Infrared-Black MRC

Чорний инфрачервоний фільтр B+W F-Pro 093 Infrared-Black MRC дозволяє робити фотографії в чисто інфрачервоному світлі. Фільтр пропускає інфрачервоне випромінювання, але повністю або в основному блокує видиму частину спектра. Крім того, широко використовується в матеріалознавстві та криміналістиці. Використовується з цифровими і плівковими камерами.  

 

 

 

Фільтр B+W F-Pro 093 повністю блокує видимий спектр, таким чином, фільтр виглядає як повністю непрозорий. Має зовнішнє різьблення для додаткових аксесуарів. 

ІЧ-фотографії оптимізуються в програмі обробки зображень: можна перетворити кольорове зображення на чорно-біле або «пограти» окремими кольоровими каналами. Цей світлофільтр дає можливість робити інфрачервоні фотографії без домішування червоного компонента, на відміну від світлофільтра B+W F-Pro 092.

Багатошарове покриття MRC – складна система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) – це 8-шаровий процес покриття скла, який зменшує відображення, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: MRC
Діаметри: 77
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь 

 
 

Schneider B+W 77mm Infrared - Black MRC 093 - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний маркет АВС Фото. Виберіть із пропозицій Фільтр з хорошими знижками. Щоб вам простіше було підібрати Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фільтри Schneider B+W. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не переживати. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими фірмами, наприклад Carl Zeiss. Якщо з'явилися при купівлі Schneider B+W 77mm Infrared - Black MRC 093 Запитайте наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Миколаєві своєчасно.

Покриття: MRC
Діаметри: 77
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь