Pioneer Translucent (напівпрозорий) 60x90 см

Код товару: К000000001
Фото: Pioneer Translucent (напівпрозорий) 60x90 см

Нема в наявності

Ціна: 531 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Відбивач просвітний Godox-Pioneer Translucent (60x90см) це корисний аксесуар для розсіювання сонячного світла під час зйомки на вулиці або для розсіювання світла від студійних спалахів. 
 
Відбивач корисний для студійної зйомки, для зйомки на природі для корекції та тонування світлового потоку. Відбивач являє собою каркас, який використовується у всіх відбивачах, які мають кілька поверхонь, таких як 5 в 1 і 7 в 1. Він виготовлений з тонкої просвітної тканини, через яку можна просвічувати камерним спалахом, студійним спалахом або встановлювати його навпроти сонця.
 
Відбивач оснащений зручним чохлом для транспортування та зберігання.
 
 

Pioneer Translucent (напівпрозорий) 60x90 см - в інет-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Відбивачі та інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Відбивач на кращих умовах. Щоб простіше було підібрати Відбивач, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Pioneer і перед вами з'явиться Відбивачі Pioneer. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Mircopro. Виникли при підборі Pioneer Translucent (напівпрозорий) 60x90 см Питання можна уточнити у наших фахівців. Посилання прийде в Броварах в потрібні терміни.