JJC LH-45 (T) (HB-45)

Код товару: С000000112
Фото: JJC LH-45 (T) (HB-45)

Нема в наявності

Ціна: 469 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Бленда предназначенна для отсечения бокового света и борьбы с бликами и паразитной засветкой при съемке в солнечную погоду или при любых других сложных условиях освещения.

Рекомендуется для использования в солнечную и плохую погоду, как летом, так и зимой.

Данная бленда предназначена для использования с объективом Nikon AF-S 18-55mm f/3.5-5.6G VR DX Zoom-Nikkor. Является копией-аналогом оригинальной бленды.

JJC LH-45 (T) (HB-45) - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Бленди А також інші фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Бленда за ринковими розцінками? Щоб максимально просто підібрати Бленда, за допомогою зручної навігації. Введіть: JJC і Ви побачите список з Бленди JJC. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Canon. Виникли при виборі JJC LH-45 (T) (HB-45) Запитайте наших професійних менеджерів. Товари можна забрати в Києві у стислі строки.